Kajak & skridskohandbok med instruktionsfilm

Med Kajak- och skridskohandboken vill vi dela med oss av våra erfarenheter.
Boken kan ses både som en inspirationskälla för nya aktiva och som en handbok för ledare och föreningar som vill starta friluftsverksamhet för personer med funktionsnedsättning. Boken ingår som en del i RG Aktiv Rehabiliterings projekt Lär dig mer om friluftsliv – för dig med funktionsnedsättning. Projektet är finansierat med ekonomiskt stöd från Allmänna Arvsfonden. Vi hoppas att denna bok ska inspirera dig att komma ut i naturen året om!

Handboken innehåller fyra delar. De tre första kapitlen innehåller fakta om utrustning och instruktioner om teknik och förflyttning vid kajakpaddling och långfärdsåkning på skridskokälke, samt tips inför en kajaktur med övernattning i tält. Det fjärde kapitlet innehåller ett utbildningsmaterial för ledare och är inriktat på hur man lär ut aktiviteterna. Längst bak i boken finns även en DVD-skiva med instruktionsfilmer om paddling och skridskokälkåkning.

Här får ni en smygtitt på filmen

Instruktionsfilm för skridskokälke från Kajak & skridskohandboken »

Här kan ni ta en titt på boken

Provläs boken här »

Pris

Boken kostar 150 kr + porto.
Är ni samarbetspartner eller på annat sätt involverad i Allmänna arvsfondsprojektet: Lär dig mer om paddling, skridskoåkning och lägerliv – för dig med funktionsnedsättning kostar boken 100 kr + porto.

Beställ boken här »