Gruppaktiviteter

Vill ni skapa en bra känsla i gruppen eller bara göra någon rolig aktivitet? På Rikidrottsförbundets Utvecklingscentrum på Bosön bedriver RG rehabiliteringsträning på dag- och kvällstid (läs mer om Bosön »). Här kan grupper boka olika former av aktiviteter som RG erbjuder.

För tillfället finns tre olika typer av aktiviteter att välja mellan – alla mycket uppskattade av de som varit med. Priserna nedan gäller för företag. Ideella organisationer, skolor och dylikt ombeds kontakta oss för prisinformation.

Rullstolsbasket

Att spela rullstolsbasket är oerhört kul och ger både många skratt och lagom skön träningsvärk. Aktiviteten lämpar sig bäst för grupper mellan 10 och 30 personer och pågår i mellan en och två timmar, beroende på storleken på gruppen. ”Mer…”

 Antingen hyr ni bara basketstolarna och sköter själva aktiviteten på egen hand, eller så kan ni få tips, trix och ett upplägg med matcher med någon av RG:s instruktörer.

Hyra av basketstolar                                   350 kr/per person och timme

Hyra av basketstolar och instruktör         400 kr/person och timme 

Bågskytte

Spänn bågen och känn den sköna känslan när pilen seglar iväg mot målet. Här gäller det att hålla fokus och inte gå igång på medtävlarnas snack. Aktiviteten lämpar sig bäst för grupper mellan 10 och 30 personer och pågår i mellan en och två timmar, beroende på storleken på gruppen. ”Mer…”

 Antingen hyr ni bara pilbågar, pilar, tavlor och tillbehör och sköter själva aktiviteten på egen hand, eller så kan ni få tips, trix och ett tävlingsupplägg med någon av RG:s instruktörer.

Hyra av pilbågar etc.                                   350 kr/per person och timme

Hyra av pilbågar etc. och instruktör         400 kr/person och timme 

Aktivitet och föreläsning

Kombinera någon av ovanstående aktiviteter med en föreläsning av någon av RG:s erfarna förebildsledare eller instruktörer. Föreläsningen är vanligtvis ca 60 minuter lång och hålls i anslutning till aktiviteten. ”Mer…”

 Här finns möjlighet att önska inriktning beroende på vilken effekt ni är ute efter. Några förslag på föreläsningar:

  • Olika typer av inspirationsföreläsningar (se möjligheter, sorgearbete, idrottsprestationer, etc.)
  • Insiktsföreläsning (rullstol ur ett tillgänglighetsperspektiv, vardagslivet, etc.)
  • Idrott och hälsa (allmän träningslära, träningslära för personer med olika typer av fysiska funktionsnedsättningar, etc.)

Vi är öppna för förslag. Berätta gärna för oss vad ni är ute efter så ser vi hur vi kan matcha det.

Kostnaden för föreläsningen är 3000 kr. I tillägg till detta kommer kostnaden för aktiviteten enligt pris ovan.