Jobba som ledare på RG:s kurser och läger!

RG Aktiv Rehabilitering (RG) anordnar kurser och läger där personer med ryggmärgsskador och de med liknande förutsättningar kan hitta vägen framåt i livet. Ledarnas positiva attityd och fokus på möjligheter lyfts ofta av deltagarna som avgörande för att få dem att våga och vilja det lilla extra.

Som ledare på RG:s kurser får du mycket tillbaka:

  • Ett brett kontaktnät över hela Sverige.
  • Kompetensutveckling att lägga till ditt CV.
  • Ett 24-timmarsperspektiv på hur det är att leva med en funktionsnedsättning.
  • Personlig utveckling och nya erfarenheter.
  • Du gör en direkt, positiv skillnad för andra människor.

 

”Erfarenheten från RG gav mig mitt nya jobb”

RG ställer två frågor till Emelie Andersson, leg. fysioterapeut och RG-ledare:

Hur har ditt engagemang som ledare på RG:s kurser och läger bidragit i ditt yrkesliv?

– Man möter deltagare på RG:s kurser och läger på ett helt annat sätt än man möter patienter inom vården. Det har absolut breddat mig som fysioterapeut. Dessutom tror jag att jag fick mitt nya jobb inom habiliteringen tack vare mitt engagemang inom RG.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka?

– Jag skulle absolut råda dem att ta chansen att tillgodogöra sig den kompetensutveckling som jag tycker att det innebär att vara ledare på RG:s kurser och läger.

Jag jobbade på läger när jag gick utbildningen och jag talade om för alla kursare hur fantastiskt och lärorikt det var!

Läs mer om att engagera dig ideellt hos RG >>

image_pdfimage_print