RG söker ansvarig för Introkurs december 2018!

Vi söker en person som kan ta ett tillfälligt uppdrag att organisera RG:s Introkurs som går av stapeln första veckan i december på Bosön, Lidingö. Ta chansen att få kontakt med massor av härliga gamla och nya RG-människor! Uppdraget innebär bl.a. kommunikation med deltagare och ledare, kursschema, kontakt med externa föreläsare, avstämning och kontakt med Bosön och diverse administrativa uppgifter. Du kommer hela tiden att ha gott stöd från vårt kansli för frågor och dialog. Vi beräknar att du behöver kunna lägga ner ca 10 timmar/vecka fram till mitten på november, då det brukar öka till mellan 15-20 timmar/vecka. Du kan förlägga arbetstiden som du vill, men vissa personer kan du endast nå dagtid och andra kvällstid.

Specifika önskemål eller information: Du bör ha goda organisatoriska och administrativa kunskaper och tycka om människor. Svenska är ett krav, engelska är önskvärt då det ibland kommer ledare eller deltagare från andra länder. Känner du till RG:s kursverksamhet är det ett plus, men du får också introduktion av kansliet efter behov.

Om du är bosatt i eller i närheten av Stockholm blir uppdraget ännu enklare, då du har nära till fysiska möten på kansliet och även möjlighet att besöka Bosön. Kontakta oss så berättar vi mer!