Medlemskap

Som medlem i RG stödjer du föreningens verksamhet och bidrar till att personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar kan utveckla sin självständighet och självkänsla.

Medlemsavgift

Medlemskap i RG kostar endast 250 kronor per år eller 275 kronor om du befinner dig utanför Sverige. Som ny deltagare på RG:s kurser eller läger ingår medlemskap det första året.

I medlemskapet ingår en prenumeration på RG:s medlemstidning Kick som från och med 2019 kommer ut en gång per år som tryckt tidning och som dessutom kommer att finnas i en digital version framöver.

Familjemedlemskap

Om någon annan i ditt hushåll är fullt betalande medlem i RG kan du bli så kallad familjemedlem. Familjen får då bara en tidning och en kopia av RG:s medlemsutskick, men i ditt personliga medlemskap har du samma övriga förmåner som andra medlemmar. Familjemedlemskap kostar 150 kronor per år.

Stödmedlemskap

Stöd RG med valfritt bidrag. Ett stödmedlemskap kostar minst 150 kronor per år men även högre bidrag mottages tacksamt. Ett stödmedlemskap innefattar inte utskick av RG:s medlemstidning Kick.

Ansök om medlemskap genom att klicka på länken och fylla i formuläret. Du kommer att få en faktura till den e-postadress du angett, så fort den är betald aktiveras ditt medlemskap.

Bli medlem i RG »