Medlemskap

Som medlem i RG stödjer du föreningens verksamhet och bidrar till att personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar kan utveckla sin självständighet och självkänsla.

Medlemsavgift

Medlemskap i RG kostar endast 250 kronor per år eller 275 kronor om du befinner dig utanför Sverige. Som deltagare på RG:s kurser eller läger ingår medlemskap det första året.

Medlemsförmåner

  • RG:s medlemstidning Kick som utkommer fyra gånger per år
  • Möjlighet att köpa vår ”Kajak & skridskohandbok för dig med funktionsnedsättning” till medlemspris, endast 100 kr + porto (ord 150 kr + porto). Läs mer och beställ här »
  • Privatpersoner som är medlemmar får annonsera gratis i Kick under notiser. Kontakta annons@rgaktivrehab.se för mer information.

Familjemedlemskap

Om någon annan i ditt hushåll är fullt betalande medlem i RG kan du bli så kallad familjemedlem. Familjen får då bara en tidning och en kopia av RG:s medlemsutskick, men i ditt personliga medlemskap har du samma övriga förmåner som andra medlemmar. Familjemedlemskap kostar 150 kronor per år.

Stödmedlemskap

Stöd RG med valfritt bidrag. Ett stödmedlemskap kostar minst 150 kronor per år men även högre bidrag mottages tacksamt. Ett stödmedlemskap innefattar inte utskick av RG:s medlemstidning Kick.

Ansök om medlemskap genom att klicka på länken och fylla i formuläret. Du kommer att få en faktura till den e-postadress du angett, så fort den är betald aktiveras ditt medlemskap.

Bli medlem i RG »